Tule lietsomaan rauhaa Kainuun Opistolle!

Rasisminvastaisen viikon tapahtumassa mukana on kansanedustajaehdokkaista Kainuusta ja Oulun vaalipiirin alueelta antamassa suvaitsevaisuulapauksen, jossa kertovat, kuinka voivat omalta osaltaan edistää rasisminvastaista toimintaa, sekä edistää vähemmistöryhmien asemaa yhteiskunnassa ja työelämässä.

Päivän esiintyjät:
PALEFACE on yksi Suomen tunnetuimmista rap-artisteista, sekä monipuolinen kulttuurivaikuttaja. Hän on saanyt useita platinalevyjä ja Emma-patsaita, sekä muita kunnianosoituksia, kuten Suomen kulttuurirahaston tunnustuksen” sosiaalisesta tarkkanäköisyydestä”.
Puhujana ja muusikkona hän saa yleisön tempautumaan ja eläytymään mukaansa.
Mahdi Mozafari on Kainuussa Puolangalla asuva opiskelija, joka kertoo omakohtaisia kokemuksia viikon aiheesta. Mahdi omaa laajan näkemyksen nykynuoren asemasta Kainuun korpimaisemissa ja on erinomainen esimerkki siitä, miten vahvalla motivaatiolla pääsee elämässään eteenpäin juuri sinne, mitä tulevaisuudeltaan haluaa.

Tapahtuma on ilmainen ja sinne on vapaa pääsy. Toivomme ennakkoilmoittautumisia
ovetaukenee@kainuunopisto.fi , jotta osaamme varata oikean määrän istumapaikkoja 🙂

Tapahtuman järjestävät Kainuun Opiston Raipe- ja Elämää varten-hanke.
Lisätietoa Mika Seppänen p. 044 700 1042 / mika.seppanen@kainuunopisto.fi ja Ramona Grönstrand p. 044 700 1062 / ramona.gronstrand@kainuunopisto.fi