Joka vuoden omavaraisuuskurssi

Omavaraopistolinja 11.4.-29.10.2023

Vuoden 2023 kurssin haku on käynnistynyt!

Kurssille hakeminen edellyttää talkoisiin (30.1.-5.2.2023) osallistumista, jonka yhteydessä hakijat haastatellaan. Talkoisiin osallistuminen ja Omavaraopistolla vieraileminen on tärkeää myös hakijan kannalta, sillä vierailu paikan päällä antaa realistisen kuvan elämästä kurssilla. Hakijat lähettävät myös vapaamuotoisen hakemuskirjeen, jonka tulee olla perillä viimeistään 12.2. 2023. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 28.2.2023

Yleistä tietoa kurssista ja tarkemmat ohjeet hakemiseen löydät osoitteesta: https://omavaraopisto.fi/omavarakurssi/
Tarkemman kuvauksen kurssin sisällöistä ja käytänteistä saat katsomalla tallenteen Omavaraopisto esitäytyy -tilaisuudesta ja kurssiesittely -dioista:
Lisätietoa talvitalkoista ja ohjeet ilmoittautumiseen: https://www.facebook.com/events/901145880889800/

 

Kainuun Opiston ja Omavaraopiston yhteistyö on alkanut vuonna 2018. Aloitimme rakennusaiheisilla kursseilla. Vuodesta 2021 asti olemme voineet tarjota täyspitkän luontaistalouteen perehdyttävän Omavaraisuuskurssin!

Vetäjinä ovat Maria Dorff ja Lasse Nordlund, joilla on vuosikymmenien kokemus omavaraisuudessa elämisestä. Lisäksi kurssilla on muita vierailevia opettajia.

Kurssi kestää puoli vuotta – huhtikuusta lokakuuhun. Valtimon metsämaisemissa asumme eri kiinteistöissä, viljelemme, rakennamme ja opimme näkemään maailmaa toisin silmin, ruohonjuuritasolta käsin.

Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneet toimia seuraavana vuonna apuopettajina, voi olla mahdollisuus hakea jatkokurssille.

Tarkemmat kurssitiedot kerrotaan kurssisivullemme http://omavaraopisto.fi/kurssit/ .

Käy tutkimassa muutenkin kotisivujemme laajaa (oppi)aineistoa.

Kurssimaksuun sisältyy opetus, majoitus, ruokailut ja vakuutukset. Koko kurssi kestää 24 viikkoa. Kurssia ei voi suorittaa osina.

Tervetuloa mukaan opintoretkelle elämämme alkulähteille!

Maria Dorff & Lasse Nordlund

 

Tiedustelut:

Maria Dorff, 0443736277

omavaraopisto@gmail.com