Ytty Nostetta nuorille -hanke

Olipa kerran kaksi toimijaa, jotka halusivat parantaa nuorten asemaa.

Tietoa hankkeesta

YTTY Nostetta nuorille -hanke (S22380) tukee vaikeassa asemassa olevia nuoria, kehittää toimintamalleja heidän tilanteensa parantamiseksi ja tiivistää paikallisten toimijoiden välistä yhteistyötä vuosina 2021-2023. Hanke toteuttaa lisäksi Tettie-mobiilisovelluksen, joka yhdistää nuoret työnantajiin ja oppilaitoksiin työnhakua varten.

Spartak Kajaani ry

Teemme läheistä yhteistyötä hankkeessa Spartak Kajaani ry:n kanssa. Löydät heidät seuraavan linkin takaa.

Kohtaamisen portaat

Hankkeen aikana kehitetyllä Kohtaamisen portaat -menetelmällä nuoret voidaan kontaktoida ja ottaa mukaan toimintaan yhä paremmin. Menetelmän avulla heitä tuetaan saamaan elämästään paremmin kiinni ja heitä ohjataan kohti seuraavia etappeja.

Tettie-palvelu

Tettie-palvelun avulla nuori voi etsiä erilaisia työ- tai harjoittelupaikkoja koko Suomesta. Palvelun avulla kynnys ottaa yhteyttä työnantajiin madaltuu. Myös oppilaitokset hyötyvät palvelusta, koska he voivat seurata opiskelijoidensa edistymistä tavoitteellistamalla aiempaa enemmän harjoittelujaksoja.

Onnellisemmat nuoret

{

Toiminta on ollut tosi tärkeää ja olen tykännyt olla mukana. Minulla on ollut monenmoista haastetta ja käytännön touhuilu on ollut näissä puuhissa tosi tärkeää.

Hanketyöntekijät

Eija Kemppainen, hankepäällikkö
Tanja Zyryanova, hanketyöntekijä
Noora Härkönen, ohjaava opettaja (opo)

Soita meille

050 556 8455
050 543 2827
044 799 2450