Suuntana kasvatusala ( 35 OV) 4.9.2017-25.5.2018

Aiotko kasvatusalalle, luokanopettajaksi, lastentarhanopettajaksi tai aineenopettajaksi? Kiinnostaako sinua lasten ja nuorten ohjaaminen esim. liikunnanohjaajana tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajana?

Oletko yrittänyt päästä opiskelemaan kyseisiä aloja, mutta et ole vielä onnistunut saamaan opiskelupaikkaa? Tai aiotko kouluttautua kokonaan uudelle alalle?

Suuntana kasvatusala? Koulutus on tarkoitettu juuri sinulle!

Koulutukseen sisältyy runsaasti käytännön harjoittelua koulussa ja päiväkodissa. Teoriaopinnoissa saat monipuolista tietoa lasten ja nuorten kasvusta ja kehityksestä sekä erilaisista oppijoista. Yleisopetuksen lisäksi pääset perehtymään maahanmuuttajalasten ja  -nuorten oppimiseen ja opetukseen.

Koulutuksen aikana sinulla on mahdollisuus suorittaa kasvatustieteen perusopintoja tai niiden osia, joita voit hyödyntää yliopisto-opinnoissasi. Lukuvuoden kestävien opintojen jälkeen sinulla on laaja käsitys tämän päivän opettajuudesta ja hyvät valmiudet selviytyä kyseisten alojen pääsykokeista.

Koulutuksen hinta:  3500 euroa / vuosi eli noin 390 euroa / kk sis.opetuksen, materiaalit sekä täyshoidon tai kotoa käsin ( ilman majoitusta) 2940 euroa / vuosi eli noin 336 euroa/ kk. Mahdollisuus hakea Kelan opintorahaa ( ja opintolainaa).

Lisätietoa koulutuksesta ja hakuaika koulutukseen 7.8. mennessä Kainuun Opistolle p. 044 2990 826 ja kurssisihteeri@kainuunopisto.fi

Koulutukseen hakijat haastetellaan.