Kainuun Opisto

Kainuun Opisto on kaikille avoin ja monien mahdollisuuksien kansanopisto, joka sijaitsee kainuulaisen luonnon ja kulttuurin keskellä Paltamon Mieslahdessa. Silmiä ja sisintä rauhoittavat näkymät Oulujärvelle ja sinisille vaaroille tekevät opistosta viihtyisän ja rauhallisen kokous-, koulutus- ja juhlapaikan. Kainuun Opiston toimintaa ohjaa avara kristillisen humanismin arvopohja. Opiskelemaan voit hakea sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa koulutuksista löydät kohdasta opintolinjat ja kurssit.

Tilat
Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille kokous- ja koulutuspalveluja, juhlatiloja sekä majoitus- ja ateriapalveluja. Retkiryhmille ja yksittäisille matkailijoillekin opisto tarjoaa tilauksesta oivat puitteet majoittumiseen ja ruokailuun sekä loman viettoon. Meillä järjestetään myös leirikouluja.

Auditorio, 70 hlöä (100/ 20 Mb laajakaistayhteys, Wlan) - Kokoustilat, 10 - 200 hlöä - Harrasteaineiden työtilat - ATK -luokka, 17 hlöä - Ruokasali, 90 hlöä - Juhlasali, 200 hlöä - Ryhmätyötilat - Liikuntasali -Takkapirtti -Grillikatos. Tilavuokrat 18-22 euroa/ tunti. Hinnat sis. alv. 


Majoitus
Päärakennus: majoitustilaa 52 hengelle - huonekohtaiset suihku- ja wc -tilat - 6 kpl 2hh invavarustuksella - huoneissa langaton nettiyhteys

Erikokoisia asuntolahuoneita ja huoneistoja kesäaikana: majoitustilaa n. 60 hengelle - yhteiset sosiaalitilat

Majoitushinnasto 2017:

Päärakennus (2-3 hh) 44 euroa / henkilö/ vrk ja (1 hh) 55 euroa/ henkilö/ vrk. Varaukset p. 044 2990 826 ja kurssisihteeri@kainuunopisto.fi

Hinta sis. aamupalan tai aamupalatarvikkeet. Huoneissa on liinavaatteet ja pyyhkeet. Hinnat sis. alv.

Vapaa-aika
Posti-Kallen 15 km vaellusreitti, valaistu pururata/hiihtolatu, uimarannalle 2 km, lento-, sulka- ja koripallo, pingis, biljardi.
Läheltä löytyvät myös Vuokatin, Paljakan ja Ukkohallan laskettelurinteet ja hiihtokeskukset sekä golfkentät Paltamon Metelinniemessä, Kajaanissa ja Vuokatissa.


Kysy lisää opistostamme ja sen palveluista.

Nuorisotakuu Kainuu

Kalenteri

Sähköposti